Jump to content

Test Vimeo Embeds


PatPux
 Share

Recommended Posts

I am having some difficulties with Vimeo video embeds in posts.

I am inputting on an ipad 3rd generation via safari

[vimeo]

[/vimeo]

This video is embedded as "vimeo]

[/vimeo" brackets omitted so it shows as text, it shows on my ipad as a large blank space in safari and as "Flash video" inBlue text in the app

http://www.vimeo.com/69140873

This video is embedded as "www.vimeo.com/69140873" it shows on my ipad as a blue highlighted clickable link in safari and the app

How do you get the thumbnail to show?

Anybody want to tell me what they see and what they are using to see it.

And more importantly,what I am doing wrong an how to put it right

Link to comment
Share on other sites

Don't know if this will help. ( I haven't read it all the way through).

http://www.tuaw.com/2010/08/17/vimeo-no ... ad-iphone/

Sent from my iPad using PMC Forum mobile app

Thanks, Pete. I tried their html embed code, but I don't really know what I'm doing and it didn't work. I did find something about creating the video for mobile devices, but I think it is only available on the pro version of vimeo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×
×
  • Create New...